За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
39 800 EUR

947.62 EUR/m2
Други валути
Район
Център
Подрайон
Тримонциум
Тип
Офис
кв.м.
42 m2
Етаж
от
локация
;

Характеристика на имота

PVC дограма
Лукс, Нов, WC, Рарзсрочено плащане,
за контакти
Галя Йонкова
+359 32636007
+359 897 777 032
g'.`y#o'n`k#o#v!a'@#k!o'n!d!o'r!i'm`o!t'i#.!c!o#m!`
Оферта № 49512

N 49512

Описание на имота

N 49512

Продажба НОВ КАБИНЕТ В ЛУКСОЗНА СГРАДА

Продажба НОВ КАБИНЕТ В ЛУКСОЗНА СГРАДА

Кондор предлага КАБИНЕТ В ЛУКСОЗНА СГРАДА В ТОП ЦЕНТЪРА на града! Модерната архитектура и отличаваща се визия са част от предимствата на на кооперацията.  Изключително рядък имот с перфектна локация. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Офиса е разположен на 1-ви етаж над партерен магазин. Подходящ за всякакъв тип дейност-магазин, салон за красота, кабинет, адвокатска кантора и др. предвид огромния човекопоток и оживена улица в близост до множество учреждения. Помещението може да се прегради според нуждите и желанието на дейността, за която бъде закупено в процес на строителство. Възможност за присъединяване и на съседен офис при нужда. ЛОКАЦИЯ: Един от най-търсените и скъпи райони в СЦ в близост до пешеходната улица на града,Градската градина,Старинен Пловдив.В квартала-кафета, ресторанти, хранителни хипермаркети, спирки на градски транспорт, университети и няколко престижни уч-ща и детски градини. НАЧИН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Луксозни общи части, стени-декоративна мазилка, под- гранит, парапет- ковано желязо, осветление с фотоклетки, каменна външна облицовка, покривна 10см. изолация, фасадна-8см. с минерални мазилки, PVC седем камерна дограма със стъкла 4-ри сезона,масивни MDF врати. ЗА СТРОИТЕЛЯ: Дългогодишен опит натрупан в сферата на строителството, множество красиви сгради с топ локации в града. ЕКСТРИ: Голям подземен паркинг с топла връзка към сградата - свободни единични и двойни паркоместа и гаражи. Партерно ниво с голям хранителен магазин, фризьорски салон, лекарски кабинет. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане с нисък % първоначална вноска. За сериозни клиенти- ОТСТЪПКИ! Съдействие за кредит от водещи банки с преференциални условия за клиенти на КОНДОР.


Изпратете Запитване / заявете оглед:
39 800 EUR

Район
Център
Подрайон
Тримонциум
Тип
Офис
кв.м.
42 m2
Етаж
от
локация
;

Характеристика на имота

PVC дограма
Лукс, Нов, WC, Рарзсрочено плащане,
за контакти
Галя Йонкова
+359 32636007
+359 897 777 032
g'.`y#o'n`k#o#v!a'@#k!o'n!d!o'r!i'm`o!t'i#.!c!o#m!`
ПОДОБНИ ОФЕРТИ
последно разглеждани оферти
гр. Пловдив
Широк център
Бизнес имот
гр. Пловдив
Център
Бизнес имот
обл. Пловдив, до 30 км
гр. Асеновград
Бизнес имот
гр. Пловдив
Северна инд. зона
Бизнес имот
гр. Пловдив
Суперцентър
Бизнес имот
гр. Пловдив
Център
Бизнес имот
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.