Многостаен апартамент самостоятелен на етаж - ПЕНТХАУС /Паркомясто, гараж/
Многостаен апартамент самостоятелен на етаж - ПЕНТХАУС /Паркомясто, гараж/ - Оферта № 62992
420 000 EUR
Площ: 284 м2 (1 479 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
284
тип:
Ново
етап на строителство:
В строеж
Етаж
6 от 6
Изложение:
Север; Юг;
паркинг:
Гараж
Населено място: град Пловдив
Район: Кършияка
Подрайон: Новотел Пловдив
selo.Karshiaka
Характеристика на имота
AL дограма AL дограма
Асансьор Асансьор
Блинд. врата Блинд. врата
Паркомясто Паркомясто
Гараж
Възможност за кредит
Лукс
Шпакловка
Замазка
Бутикова сграда
Малка кооперация
Саниран
Описание на имота

Предлагаме на Вашето внимание жилище в малка сграда, разположена в района между Новотела и моста на Герджика. Отлична инвестиционна възможност, съвкупност от висок клас изпълнение и топ локация!

Разпределение: ПЕНТХАУС за голяма фамилия с три спални, самостоятелен на етаж с личен достъп до асансьор, състои се от светла и просторна дневна 55кв.м. с излаз на две панорамни тераси, оформена на кътове: кът за ниска и мека мебел, кът за хранене с голяма трапезна маса, кухненска част и кът за отдих/четене на книга, три големи самостоятелни спални: родителска 13кв.м. с гардеробна 6кв.м. и голяма самостоятелна баня с тоалетна 6кв.м., две хубави детски 16 и 19 кв.м., две бани с тоалетна по 5кв.м., широко входно антре и още една чудесна тераса.

Локация: Перфектно местоположение в близост до Суперцентър и същевременно с достъп до всички изходящи пътни артерии, характеризира района като един от най-предпочитаните за покупка както на основни жилища, така и за покупка на имоти с инвестиционна цел.

Материали:  Строителната компания е с доказан имидж и в строителството, като ще се използват материали от висок клас, съобразени с всички съвременни технологии.

Екстри: Във всеки апартамент е заложена система за умен дом, омекотяване на водата посредством система от филтри, фотоволтаична инсталация за собствена употреба на общите части, видео наблюдение в общите части на партер, сутерени и двор, видеодомофонна система във всеки апартамент, гранит по стълбища и коридори, стъклени дизайнерски парапети, достъп до двора за автомобилите, метална врата с дистанционно управление. Жилищната сграда съчетава качествата на съвременната архитектура и новите технологии в строителството. 

Възможност за закупуване на партерен гараж или подземно паркомясто!!!

089 672 0455 089 777 7032
h#r`.#t!r#i'f`o!n#o#v#@'k'o!n`d!o'r`i!m`o!t#i'.`c'o#m!
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.
Change your cookie preferences