Многостаен апартамент самостоятелен на етаж - ПЕНТХАУС /Паркомясто, гараж/
Многостаен апартамент самостоятелен на етаж - ПЕНТХАУС /Паркомясто, гараж/ - Оферта № 62992
399 620 EUR
Площ: 305 м2 (1 310 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
305
тип:
Ново
етап на строителство:
В строеж
Етаж
6 от 6
Изложение:
Север; Юг;
паркинг:
-
Населено място: град Пловдив
Район: Кършияка
Подрайон: Новотел Пловдив
selo.Karshiaka
Описание на имота

Предлагаме на Вашето внимание жилище в малка сграда, разположена в района между Новотела и моста на Герджика. Отлична инвестиционна възможност, съвкупност от висок клас изпълнение и топ локация!

Разпределение: ПЕНТХАУС за голяма фамилия с три спални, самостоятелен на етаж с личен достъп до асансьор, състои се от светла и просторна дневна 55кв.м. с излаз на две панорамни тераси, оформена на кътове: кът за ниска и мека мебел, кът за хранене с голяма трапезна маса, кухненска част и кът за отдих/четене на книга, три големи самостоятелни спални: родителска 13кв.м. с гардеробна 6кв.м. и голяма самостоятелна баня с тоалетна 6кв.м., две хубави детски 16 и 19 кв.м., две бани с тоалетна по 5кв.м., широко входно антре и още една чудесна тераса.

Локация: Перфектно местоположение в близост до Суперцентър и същевременно с достъп до всички изходящи пътни артерии, характеризира района като един от най-предпочитаните за покупка както на основни жилища, така и за покупка на имоти с инвестиционна цел.

Материали:  Строителната компания е с доказан имидж и в строителството, като ще се използват материали от висок клас, съобразени с всички съвременни технологии.

Екстри: Във всеки апартамент е заложена система за умен дом, омекотяване на водата посредством система от филтри, фотоволтаична инсталация за собствена употреба на общите части, видео наблюдение в общите части на партер, сутерени и двор, видеодомофонна система във всеки апартамент, гранит по стълбища и коридори, стъклени дизайнерски парапети, достъп до двора за автомобилите, метална врата с дистанционно управление. Жилищната сграда съчетава качествата на съвременната архитектура и новите технологии в строителството. 

Възможност за закупуване на партерен гараж или подземно паркомясто!!!

089 672 0455 089 777 7032
h'r!.'t#r#i'f!o!n#o!v'@`k`o!n!d!o'r!i`m'o't`i!.`c`o`m#
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.
Change your cookie preferences