За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Многостаен апартамент - Оферта № 62309
105 000 EUR
Площ: 107 м2 (981.31 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
107
тип:
Ново
етап на строителство:
Акт 16
етаж
5 от 5
изложение:
Изток Запад Юг
паркинг:
-
Район: Прослав
Прослав
Характеристика на имота
Асансьор
PVC дограма
MDF врати
Блинд. врата
Малка кооперация
Описание на имота

Предлагаме ви МНОГОСТАЕН имот - АТЕЛИЕ, в новоизградена сграда с АКТ 16 - СЛЪНЧЕВ  И ПРОСТОРЕН С ЧУДЕСНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ! С чиста жилищна жилищна площ от 90 кв.м. + БОНУС голяма ПОКРИВНА панорамна тераса от 180 кв. м. обграждаща целия имот, която не е включена в квадратурата. Имота е със следното разпределение - просторна дневна с трапезария и кухненски бокс - 36 кв.м., три самостоятелни спални, санитарно помещение, асансьор, който спира в апартамента. Стаите са просторни и светли с големи прозорци и открита гледка към целия град. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.