За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Нов двустаен имот / Гаражи / Паркоместа - Оферта № 57307
231 630 EUR
Площ: 154 м2 (1504.09 EUR/м2 )
Апартамент
Мансарда
спални:
кв.м:
154
тип:
Ново
етап на строителство:
В строеж
етаж
7 от 7
изложение:
Север Юг
паркинг:
Гараж
Район: Център-Запад
Подрайон: Четвъртък пазар
Център-Запад
Характеристика на имота
Асансьор
Паркомясто
PVC дограма
Блинд. врата
Гараж
Подземен паркинг
Шпакловка
Замазка
На лизинг
Възможност за кредит
СОТ
Интернет
Кабелна ТВ
Бутикова сграда
Малка кооперация
Описание на имота

Малка бутикова сграда, разположена в един от най-престижните райони на град Пловдив. Ниско строителство с малко на брой апартаменти, проектирани спрямо нуждите и комфорта на всеки човек. Към момента имота е едно голямо помещение което предразполага да бъде преградено по желание на бъдещия собственик.  Изпълнението на проекта ще са изцяло по най-новите стандарти: висококачествени тухли и материали на водещи марки, PVC дограма, 10 см топло и хидро изолация, масивна входна блиндирана врата, луксозно завършени общи части с гранит, хидравличен италиански асансьор, стилна фасада. Предлагаме едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартамент и партерни и подземни ГАРАЖИ и ПАРКОМЕСТА. Гъвкава схема за разсрочено плащане в рамките на строителството и съдействие за банков кредит. Отлична локация- в близост р. Марица с лесен достъп и велоалеи до Гребна база, пешеходно разстояние до Главната улица на града и района на Новотел Пловдив, ВХВП, училища, детски градини и паркове. Снимките са от готови сгради.

+359 893 310 100 +359 897777032
j#.`c'a'n#k#o'v#a#@`k`o'n`d!o`r'i'm#o!t`i!.`c!o'm!!
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.