За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Двустайно обзаведено жилище - Оферта № 56553
90 000 EUR
Площ: 105 м2 (857.14 EUR/м2 )
Апартамент
Двустаен
спални:
1
кв.м:
105
тип:
Ново
етап на строителство:
Акт 16
етаж
5 от 5
изложение:
Север Изток Юг
паркинг:
-
Район: Център-Запад
Подрайон: Мараша
Център-Запад
Характеристика на имота
Гранитогрес
PVC дограма
MDF врати
Блинд. врата
Лукс
Ламинат
На лизинг
Възможност за кредит
Интернет
Кабелна ТВ
Бутикова сграда
Малка кооперация
Описание на имота

Предлагаме ви двустайно напълно обзаведено жилище в тих и озеленен район и на пешеходно разстояние от центъра на града. Имота към момента представлява едно огромно помещение разделено на кътове - 50кв и страхотна панорамна тераса - 40кв. Напълно обзаведено със всичко необходимо за едно домакинство. В близост се намира университет, голяма хранителна верига, Гребна база и др. Имота е страхотна инвестиция.

+359 893 310 100 +359 897777032
j'.!c'a`n`k'o'v#a`@`k#o`n!d#o`r`i`m#o#t!i`.`c'o#m#'
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.