За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Имот с една спалня Стилно обзаведен с акт 16 - Оферта № 57753
53 740 EUR
Площ: 29 м2 (1853.1 EUR/м2 )
Апартамент
Боксониера
спални:
0
кв.м:
29
тип:
Ново
етап на строителство:
Акт 16
етаж
4 от 7
изложение:
паркинг:
-
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: Младежки хълм
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
Асансьор
Гранитогрес
PVC дограма
Блинд. врата
Климатик
Възможност за кредит
Интернет
Кабелна ТВ
Бутикова сграда
Малка кооперация
Завършен до ключ
Описание на имота

Предлагаме на Вашето внимание възможността да Закупите НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕН и ДИЗАЙНЕРСКИ ОБЗАВЕДЕН, ИНВЕСТИЦИОНЕН имот в близост до Младежки хълм, Мол Пловдив и Гребна База. Имотът се намира в изключително атрактивна и стилна нова сграда, завършена с модерни общи части, ограничен достъп и организирана поддръжка. Състои се от едно помещение тип хотелско студио и баня с тоалетна. Обзавеждането е дизайнерско с модерни решения и елементи, които допринасят за усещането на лукс и комфорт на своите обитатели. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими електроуреди за едно функционално ежедневие. Локацията - в близост до центъра на града, както и наличието на редица училища, детски градини, търговски и административни обекти в района, допълнително внасят удобство в живота на модерния градски човек. Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване. Подходящ за инвестиция с възможност за Закупуване чрез Банков Кредит!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.