За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Продава КЪЩА - Оферта № 53530
131 990 EUR
Площ: 220 м2 (599.95 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
220
тип
Нова
двор:
120
Район: Остромила
Остромила
Характеристика на имота
Ток
Вода
Канализация
Възможност за кредит
Паркомясто
Лукс
Описание на имота

Предлагаме на вашето внимание луксозен затворен тип комплекс от къщи в подножието на Родопите, само на 10 минути от центъра на града в първокласен квартал с безкомпромисна инфраструктура, в близост до автобусни спирки, училища и магазини. Комплекс предлагащ спокойна атмосфера, модерен дизайн и архитектура с осигурено професионално управление и поддръжка, 24 ч жива охрана и видеонаблюдение. Изградена паркова среда със зелени площи, пешеходни алеи и частен парк с детски площадка. Газификация свързана към газопроводна мрежа Ситигаз, канализация, оптично окабеляване, собствено КПП с бариера и прилежащи помещения за охрана. Всички квадратури на къщите са реални застроени площи. Къщата се състои от два етажа с РЗП -145  кв.м., 60кв.м., подземно ниво, 15кв.м. веранда, 35 кв.м предвидени за паркоместа и 120кв.м. двор. Първо ниво- просторна дневна с трапезария и кухненска част с излаз на веранда, килер, антре и тоалетна с обща площ от 66 кв.м. Второ ниво- голяма родителска  спалня с дрешник, две  по малки спални, санитарен възел и две тераси разгънати на обща площ от 79 кв.м. Има монтирана отоплителна система от котел на газ с подово отопление на всички помещения включително баните с индивидуално управление на всеки кръг, както и 2 радиатора в подземното ниво. Има заложени и тръби за климатици във всички помещения. Невероятен лукс на достъпни цени!!!!! 

+359 894322533 +359 897777032
k`.!g'i#n'c`h'e`v'@!k`o#n!d`o`r`i#m#o#t'i!.`c!o#m''
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.