За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Къща с двор, гараж и паркомясто - Оферта № 53023
168 000 EUR
Площ: 222 м2 (756.76 EUR/м2 )
вид:
цяла къща
кв.м:
222
тип
Нова
двор:
300
Район: Коматево
Коматево
Характеристика на имота
Ограда
Ток
Вода
Канализация
Възможност за кредит
Паркомясто
Описание на имота

 Предлагаме на вашето внимание малък луксозен комплекс, създаващ нов клас строителство в града! Състои се от четири еднофамилни къщи, всяка от които в собствен парцел от 300кв.м, който освен че е аранжиран и озеленен има и изградена поливна система, което превръща поддръжката на имота в удоволствие! На първо ниво на къщата са разположени гараж с топла връзка, просторно антре, голям и светъл хол с плъзгащи панорамни френски прозорци и обособено място за камина, голяма кухня и трапезария с излаз на покрита веранда, гостна спалня със самостоятелна баня и тоалетна, втори санитарен възел. На второ ниво са разположени три спални - родителска спалня с вграден голям дрешник и директен преход към самостоятелен санитарен възел и две отделни детски стаи със собствена баня и тоалетна. Осигурете на вас и семейството ви простор, чист въздух и страхотна панорама към Родопите с усещане за уют сред тишина и спокойствие, само на минути от центъра на забързания и шумен град!!!

+359 894322533 +359 897777032
k!.!g'i`n`c!h'e'v`@`k'o!n`d`o#r!i!m#o#t#i`.'c#o'm#'
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.