За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
75 000 EUR

187.5 EUR/m2
Други валути
Район
Прослав
Къща
цяла къща
кв.м.
400 m2
тип
Нова
двор
468 m2

Характеристика на имота

Ток
за контакти
Кирил Гинчев
+359 894322533
+359 897777032
k`.`g'i#n!c'h`e'v!@'k'o#n#d!o!r'i#m`o!t!i#.'c!o`m#!
Оферта № 49756

N 49756

Описание на имота

N 49756

Продажба Къща с гараж на АКТ14 - РЗП 400 кв.м.

Продажба Къща с гараж на АКТ14 - РЗП 400 кв.м.

Топ оферта!!!Предлагаме ви триетажна еднофамилна къща с подписан АКТ 14 с РЗП: 400 кв.м. (100 кв.м. - първи етаж + 110 кв.м. - втори етаж + 110 кв.м. трети етаж (подпокривно пространство) + 40 кв.м гараж + 40 кв.м. тераса, разположена върху плочата на гаража. Къщата е разположена върху собствено дворно място от 468 кв.м., като отделно към него принадлежат още 103 кв.м. - идеални части от частния път. Разположението е следното: Етаж първи: Входно антре, голяма баня с тоалетна, спалня, голям хол с трапезария и кухненски бокс и коридор, водещ до задната част на парцела, с топла връзка към гаража. Под стълбите - налично място за котел или за килер. Етаж 2: Голямо предверие с място за пералня и сушилня, 3 големи спални (едната спокойно би могла да се направи за хол с трапезария), самостоятелна тераса към голямата спалня, обща тераса за другите две стаи, голяма баня с тоалетна. По проект, към родителската спалня има баня с тоалетна. От вторият етаж има излаз на терасата върху гаражите. Етаж 3: Голямо подпокривно пространство с 1 м. надзид. Надзидът и наклона на покрива позволяват човек да стои прав на 1 м. от зида. Пространството от 110 кв.м. би могло да се оформи както за жилищен етаж - със стаи за живеене и със санитарен възел, така и за релакс, фитнес зона, място за отмора или за всичко друго - спрямо визията и желанието на собственика. При строежа на къщите са използвани висококачествени материали: сертифициран бетон, тухли „Porotherm 25 Light“ на „Винербергер“, керемиди „BRAMAC®“, безшевни улуци. Чудесен изглед към Родопите! Районът е много перспективен, разрешено е единствено нискоетажно жилищно строителство на къщи с максимална височина до 3 етажа. Опция за закупуване и на граничащ с къщата парцел, който е със сменен статут и е сплощ: 571 кв.м. (468 кв.м. + 103 кв.м. - идеални части от частен път).Възможност за закупуване и на съседната къща!


Изпратете Запитване / заявете оглед:
75 000 EUR

Район
Прослав
Къща
цяла къща
кв.м.
400 m2
тип
Нова
двор
468 m2

Характеристика на имота

Ток
за контакти
Кирил Гинчев
+359 894322533
+359 897777032
k`.`g'i#n!c'h`e'v!@'k'o#n#d!o!r'i#m`o!t!i#.'c!o`m#!
ПОДОБНИ ОФЕРТИ (общо 1 подобни оферти):
последно разглеждани оферти
обл. Пловдив, до 15 км
с. Ягодово
Къща
обл. Пловдив, до 15 км
}
Къща
гр. Пловдив
Беломорски
Къща
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.