За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
КЪЩА - Оферта № 48684
79 000 EUR
Площ: 163 м2 (484.66 EUR/м2 )
вид:
}
кв.м:
163
тип
Нова
двор:
400
Район: Прослав
Прослав
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви триетажна къща в начален строеж в бързо развиващия се кв. Прослав. Имота ще бъде с 163 кв.м разгъната площ, на първи етаж ще се позиционира дневна с трапезария и кухненски бокс от 33 кв.м  с излаз към веранда, килер, антре и санитарен възел. Втория етаж ще бъде разпределен от две спални, кабинет и санитарен възел. И трети последен от самостоятелна спалня със санитарен възел. Ще разполагате и с гараж около 30 кв.м, паркомясто и собствено дворно място от 400 кв.м. Цената е до етап на завършване  АКТ 14. За АКТ 16 цената е 113000 евро. Използвано е 3D примерно изображение на вътрешен интериор, качените разпределения са реални за имота!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.