За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
3-стаен с РЕАЛНА КВАДРАТУРА - Оферта № 58765
126 000 EUR
Площ: 109 м2 (1155.96 EUR/м2 )
Апартамент
Тристаен
спални:
2
кв.м:
109
тип:
Монолит
етап на строителство:
етаж
2 от 8
изложение:
Север Юг
паркинг:
-
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: р-т. Стадиона
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
Асансьор
Дървена дограма
Описание на имота

ТОП ОФЕРТА!!! Предлагаме ви 3-стаен монолитен апартамент с РЕАЛНА КВАДРАТУРА 92,5 м2. Жилището се намира на страхотна локация - в района на Здравна каса и се състои от : просторен хол, отделна кухня , 2 спални , баня и тоалетна отделно , две страхотни тераси , избено и таванско помещение, съответно-7м2 и 10м2.  Не са правени съвременни подобрения , което дава възможност на новите собственици да го направят по свой вкус . Възможност за паркиране пред блока !!! 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 56937
Тристаен
89 900 EUR

гр. Пловдив Широк Център-Запад , р-т. Стадиона
Предлагаме Ви тристаен монолитен апартамент с реална квадратура 78кв. с източно...
кв.м:
81
спални:
2
етаж
1 от 10
тип:
Монолит
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.