За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Многостаен апартамент - Оферта № 61613
149 000 EUR
Площ: 162 м2 (919.75 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
162
тип:
Монолит
етап на строителство:
етаж
3 от 4
изложение:
Изток Запад Юг
паркинг:
Район: Въстанически
Подрайон: Събота пазара
Въстанически
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме Ви, два етажа от семейна кооперация в непосредствена близост до Събота пазара. Апартаментът се намира на трети жилищен етаж и е от 81кв.м. реална жилищна площ.  Състои от , голяма светла и слънчева дневна 35кв.м, кухненски бокс, самостоятелна спалня, баня, тоалетна. Етажа е след основен ремонт. Подменени са ВиК и ЕЛ. инсталации, всички подови настилки и сервизни помещения са напълно подменени. Мансардният етаж е от 81кв.м ,също ремонтиран и подготвен за преустройство по желания на новият собственик. Има възможност да се обособят две спални със санитарен възел и антре. Кооперацията е външно санирана , има и самостоятелен двор.

 

+359 896720456 +359 893554200
i'r'e'n#a!.#g!a`l'i'n`c!h#e#v!a#@#k!o!n`d!o#r!i!m'o`t'i!.'c`o`m!!
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.