За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Многостаен апартамент - Оферта № 57316
134 000 EUR
148 000 EUR
-9%
Площ: 106 м2 (1264.15 EUR/м2 )
Апартамент
Многостаен
спални:
3
кв.м:
106
тип:
Монолит
етап на строителство:
етаж
3 от 4
изложение:
Изток Запад Юг
паркинг:
Открит паркинг
Район: Център-Изток
Подрайон: Военна Болница
Център-Изток
Характеристика на имота
PVC дограма
Климатик
Открит паркинг
Паркет
Интернет
Описание на имота

СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ !!! ВИСОКИ ТАВАНИ !!!Предлагаме Ви МНОГОСТАЕН апартамент с РЕАЛНА квадратура 99кв.м. в оригиналният си вид, който е разделен на два големи двустайни апартамента в момента. ЖИЛИЩАТА СЕ ПРОДАВАТ ЗАЕДНО, С ОБЩ НОТАРИАЛЕН АКТ, НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНИ. Ако се ползва за живеене се получават хол с отделна кухня, три отделни спални едната със дрешник към нея и две бани с тоалетни . Имота е със сменена дограма, вътрешна изолация и естествен паркет във всяка от стаите, който е  във перфектно състояние . Към апартамента има избено помещение 7 кв.м и голямо таванско помещение. Подходящо е за инвестиция, изложение изток-юг-запад. Слънчеви просторни големи светли стаи. Във близост  до Центъра на града, наоколо има университети, училища и детска градина. Около сградата има свободен достъп за паркиране.

+359 896 720 455 +359 897 777 032
h`r#.#t'r'i`f#o!n!o!v'@!k`o#n'd'o`r#i'm'o#t#i#.'c!o!m'!
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.