За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Двустайно жилище - Оферта № 52599
49 200 EUR
Площ: 75 м2 (656 EUR/м2 )
Апартамент
Двустаен
спални:
1
кв.м:
75
тип:
Монолит
етап на строителство:
етаж
4 от 4
изложение:
Изток Запад
паркинг:
-
Район: Център-Изток
Подрайон: Стария град
Център-Изток
Характеристика на имота
Климатик
Възможност за кредит
Кабелна ТВ
Малка кооперация
Описание на имота

Предлагаме Ви перспективен имот в центъра на гарда. Апартаментът е в двуфамилна кооперация с двор на пешеходно разстояние от централната улица на Пловдив.Състои се от спалня, хол, кухня, антре, килер баня с тоалетна и две тераси. В близост до паркове, градини, детски площадки, училище, парк Марица магазин Била, Макдоналдс и бензиностанция Shell. Изложение изток-запад. СЪЩЕСТВУВА опция на жилището да бъде направен основен ремонт от настоящите собственици: ново кухненско обзавеждане, нова мивка, хладилник, печка, Нови настилки-ламиниран паркет за спалнята и хола, Ново ВИК, нови плочки в банята и цялостно ново обзавеждане на банята, плюс цялостно боядисване. В такъв случай цената на имота е 60 500 евро.

+359 893554229 +359 893554200
s!.`d`i!m'o#v#@'k'o!n`d#o'r!i`m`o't'i#.`c`o`m#`
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.