За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин на булевард - Оферта № 62438
33 000 EUR
Площ: 17 м2 (1941.18 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
17
етаж
Партер от 6
локация:
На булевард
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: Младежки хълм
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
Витрина
Описание на имота

ТОП ЛОКАЦИЯ !!! ГЛАВЕН БУЛЕВАРД !!! Предлагаме ви магазин , намиращ се на един от главните булеварди в Пловдив. Помещението е с площ от 17 кв.м. , като в момента е отдадено под наем с възможност наемателя да остане. Има ток и вода , отпред е с ролетна щора. Подходящо за всякакъв тип дейност!!! Приложената снимка е примерно изображение !!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.