За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин / Офис / Шоурум - с голяма лицева Витрина - Оферта № 61706
66 000 EUR
Площ: 44 м2 (1500 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
44
етаж
Партер от 9
локация:
Оживена улица
Район: Въстанически
Подрайон: бул. "Южен"
Въстанически
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
вода
Климатик
WC
склад
Описание на имота

Предлагаме ви лицев магазин завършен, напълно оборудван и работещ в нова сграда с голяма стъклена витрина. Обектът е подходящ както за всякакъв вид търговска дейност така и за офис или шоу рум. Намира се на оживена улица, разположен на партерен етаж в жилищен комплекс с лицева витрина- 3 метра с възможност за светеща реклама. Състои се от търговска зала с височина 3.40м и санитарен възел. Продава се и партерен гараж с площ от 27.00 кв.м в близост до самия магазин на цена от 19 000 евро, който е подходящ за склад!!! Сградата е изградена с висококачествени материали , отговарящи на всички съвременни изисквания. Изключително подходящ за развиване на собствен бизнес или инвестиция с цел отдаване под Наем!!! Възможност за закупуване с банков кредит !!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 47402
Бизнес имот
20 600 EUR

гр. Пловдив Въстанически
Предлагаме ви магазин за промишлени стоки тип САМОСТОЯТЕЛНА ПОСТРОЙКА,...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
30
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.