За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин - Оферта № 58127
38 900 EUR
39 900 EUR
-3%
Площ: 28 м2 (1389.29 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
28
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
Район: Тракия
Подрайон: Поликлиниката
Тракия
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
Гранитогрес
Възможност за кредит
Офис
WC
Описание на имота

Предлагаме на вашето внимание, магазин разположен на изключително оживено и комуникативно място!!! Помещението се намира в търговски център и разполага с чисти 20 кв.м. търговска площ. Имотът е с голяма витрина и височина отговаряща на изисквания за различни дейности. Имайки предвид локацията на търговския комплекс и човекопотока там, магазина представлява страхотна инвестиция. 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.