За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин - топ локация - Оферта № 57181
116 280 EUR
Площ: 94 м2 (1237.02 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
94
етаж
Партер от 5
локация:
На булевард
Район: Център-Изток
Подрайон: Стария град
Център-Изток
Характеристика на имота
Витрина
WC
Разсрочено плащане
Описание на имота
  • ЛУКСОЗНА СГРАДА - ТОП ЛОКАЦИЯ! Промоционална цена за първите закупили 111 600 €!Помещние на партерно ниво с голяма витрина, изцяло към оживен булевард в сърцето на Пловдив на метри от Стария град и Капана! Подходящ за аптека, NON STOP , лаборатории, медико-козметичен център, лекарски или зъболекарски кабинет ,магазин, салон за красота, адвокатска кантора, офис и др.в предвид огромния човекопоток и оживена улица в близост до множество учреждения и др.
  • ЛОКАЦИЯ: Един от най-търсените и скъпи райони в Центъра в близост до пешеходната улица на града. В квартала - кафета, ресторанти, Мол, хранителни хипермаркети, спирки на градски транспорт, университети и няколко престижни училища и детски градини.
  • НАЧИН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Луксозни общи части, стени - декоративна и каменна облицовка, под - гранит, парапет - ковано желязо, осветление с фотоклетки, безшумен асансьор, покривна 10см. изолация, фасадна - 8см. с минерални мазилки, PVC седем камерна дограма със стъкла 4-ри сезона, масивни MDF врати.
  • ЗА СТРОЙТЕЛЯ: Дългогодишен опит натрупан в сферата на строителството, множество красиви сгради с топ локации в града.
  • ЕКСТРИ: Вътрешен вход от двора на сградата подходящ за товаро-разтоварна дейност. Приложените изображения в галерията са примерни!!!
  • НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане с нисък % първоначална вноска. За сериозни клиенти -  ОТСТЪПКИ! Съдействие за кредит от водещи банки с преференциални условия за клиенти на КОНДОР.
+359 893 554 200 +359 897 777 032
g'.!y#o!n`k'o`v!a!@`k`o`n#d`o#r!i'm`o#t'i'.`c'o`m#'
Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.