За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин с голяма витрина ! - Оферта № 52874
247 500 EUR
330 000 EUR
-25%
Площ: 206 м2 (1201.46 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
206
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
Район: Център-Запад
Подрайон: ВМИ
Център-Запад
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
PVC дограма
вода
Възможност за кредит
Лукс
Нов
Офис
стая за почивка
Кабинет
WC
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

Магазин с голяма витрина !!! ПОДАРЪК ПАРКОМЯСТО !!! Страхотно предложение, Кондор Недвижими Имоти има удоволствието да ви предложи - търговски обект разположен в нова тухлена луксозна сграда с акт 16 !!! Магазинът е ситуиран изцяло на едно ниво и е с обща площ от 206м2 разпределени в 119м2 търговска зала и 87м2 складова зона и санитарен възел, като има опция и за обeдинение и увеличаване на търговската част !!! Обекта разполага с голяма витрина от 10 метра, позволяваща поставянето на голяма атрактивна реклама !!! Изгодна инвестиция както за вашият настоящ бизнес, така и за отдаване под наем.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.