За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин на оживен булевард - Оферта № 52686
100 980 EUR
Площ: 62 м2 (1628.71 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
62
етаж
Партер от 6
локация:
Район: Център-Запад
Подрайон: ВМИ
Център-Запад
Характеристика на имота
Витрина
PVC дограма
Нов
Рарзсрочено плащане
  Описание на имота
  • ЛУКСОЗНА СГРАДА - ТОП ЛОКАЦИЯ ДО ВМИ! Магазин на партерно ниво с голяма витрина, изцяло към оживен булевард, подходящ за Аптека, NON STOP и др. дейност.
  • Разнообразие на жилища и търговски площи с разпределения, съобразени с високите критерии на купувачите в този престижен район на Пловдив. Модерната архитектура и отличаваща се визия са част от предимствата на на кооперацията.
  • РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ НА АПАРТАМЕНТИТЕ: Правилни, функционални форми на стайте - удобни за обзавеждане.
  • ОФИСИ И МЕД.КАБИНЕТИ: разположени на 1-ви етаж със самостоятелен вход. Помещения с различни квадратури и възможност за обединяване и разделяне, подходящи за лаборатории, медико-козметичен център, лекарски или зъболекарски кабинет - за всякакъв тип дейност - магазин, салон за красота, адвокатска кантора, офис и др., предвид огромния човекопоток и оживена улица в близост до множество учреждения.
  • ЛОКАЦИЯ: Един от най-търсените и скъпи райони в Центъра в близост до пешеходната улица на града и Градската градина. В квартала - кафета, ресторанти, Мол, хранителни хипермаркети, спирки на градски транспорт, университети и няколко престижни училища и детски градини.
  • НАЧИН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Луксозни общи части, стени - декоративна и каменна облицовка, под - гранит, парапет - ковано желязо, осветление с фотоклетки, безшумен асансьор, покривна 10см. изолация, фасадна - 8см. с минерални мазилки, PVC седем камерна дограма със стъкла 4-ри сезона, масивни MDF врати.
  • ЗА СТРОИТЕЛЯ: Дългогодишен опит натрупан в сферата на строителството, множество красиви сгради с топ локации в града.
  • ЕКСТРИ: Голям подземен паркинг с топла връзка към сградата - свободни единични и двойни паркоместа и гаражи. Приложените изображения в галерията са примерни!!!
  • НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Разсрочено плащане с нисък % първоначална вноска. За сериозни клиенти -  ОТСТЪПКИ! Съдействие за кредит от водещи банки с преференциални условия за клиенти на КОНДОР.
  +359 32636007 +359 897 777 032
  g#.!y'o'n'k!o'v'a#@!k#o`n'd#o!r`i!m`o't'i!.`c'o#m!'
  Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 5 оферти):
N 52942
Бизнес имот
35 000 EUR

гр. Пловдив Център-Запад , ВМИ
Предлагаме ви магазин на главен булевард . Партерно ниво - около 26кв.м. и сутеренно...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
44
етаж
Партер
локация:
На булевард
N 52320
Бизнес имот
100 800 EUR

гр. Пловдив Център-Запад , ВМИ
Предлагаме ви ъглов Магазин в новострояща се сграда с голяма стъклена витрина...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
72
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
N 8374
Бизнес имот
50 000 EUR

гр. Пловдив Център-Запад , Мараша
Предлагаме ви ъглов магазин с голяма витрина на две нива, под нова кооперация с...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
80
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
N 52017
Бизнес имот
38 000 EUR

гр. Пловдив Център-Запад , Мараша
Предлагаме Ви помещение със статут на магазин за промишлени стоки на оживено...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
43
етаж
локация:
Оживена улица
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.