За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин - Оферта № 51798
149 500 EUR
160 000 EUR
-7%
Площ: 120 м2 (1245.83 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
120
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
Район: Тракия
Тракия
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
вода
Климатик
Възможност за кредит
Лукс
Офис
теракот
Кабинет
WC
Трифазен ток
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

Предлагаме Ви ъглово търговско помещение със статут на аптека , с ГОЛЯМА ВИТРИНА в нова луксозна сграда със страхотна локация, в близост две детски градини, удобен транспорт, две училища и лесен достъп до централна градска част.Магазинът се състои от едно голямо помещение с ВИТРИНА 14м. санитарен възел, като може да се изграждат още мокри помещения, нужни според изискванията ви.В момента работи като аптека,посочената снимка е примерна!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.