За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Продава МАГАЗИН - Оферта № 51385
96 000 EUR
Площ: 84 м2 (1142.86 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
84
етаж
локация:
Оживена улица
Район: Център-Запад
Подрайон: х-л Лайпциг
Център-Запад
Характеристика на имота
Витрина
След ОР
PVC дограма
Гранитогрес
Климатик
Възможност за кредит
Офис
стая за почивка
WC
телефон
окабеляване
Описание на имота

Търговски ОБЕКТ ! Предлагаме ви магазин за промишлени стоки в близост до МОЛ Марково Тепе.Помещението е разположено под нова тухлена сграда с акт 16 от няколко години. Височината на обекта е над 3 метра ! Разполага с външна ролетна щора ! Състои се от едно основно търговско помещение със санитарен възел на партерно ниво , малък склад и кухненски бокс и сутеренно ниво. Обектът се предлага без оборудването!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 2 оферти):
N 8374
Бизнес имот
66 500 EUR

гр. Пловдив Център-Запад , Мараша
Предлагаме ви ъглов магазин с голяма витрина на две нива, под нова кооперация с...
вид
Бизнес имот
кв.м.:
80
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.