За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
МАГАЗИН ЗА ПРОМ. СТОКИ - Оферта № 51283
89 000 EUR
Площ: 74 м2 (1202.7 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
74
етаж
Партер
локация:
Вътрешен
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: Здравна каса
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви МАГАЗИН В НОВА КООПЕРАЦИЯ с 74м2 РЕАЛНА КВАДРАТУРА, на оживена улица в близост до 2-ро РПУ гр.Пловдив.Имотът се състои от 47м2 реална светла площ на партерно ниво със санитарен възел, сутернно помещение 27 м2. Помещението е завършено до ключ, като подовата настилка е на гранитогрес, поставена ПВЦ дограма и инверторни климатици.Посочената снимка е примерна!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.