За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички

Попаднали сте на имот, който или не съществува в нашата база данни или е деактивиран.

Тези оферти може да Ви допаднат

гр. Пловдив
Кършияка , х-л Ст.Петербург
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
185
етаж
Партер от
локация
Вътрешен
Предлагаме на вашето внимание, Магазин намиращ се в нова кооперация с акт 16 !!!...
гр. Пловдив
Кършияка
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
130
етаж
Партер от
локация
Оживена улица
ТОП ОФЕРТА !!! С КЛЮЧОВЕ ! ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ !!! СТРАХОТНА ЛОКАЦИЯ В НАЧАЛОТО НА...
гр. Пловдив
Кършияка , х-л Ст.Петербург
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
145
етаж
Партер от
локация
Вътрешен
ТОП ОФЕРТА !!! ИЗГОДНО !!! НОВА СГРАДА С АКТ 16 !!! Предлагаме ви магазин с реална...
гр. Пловдив
Кършияка , Пловдивски панаир
Магазин
вид
Бизнес имот
кв.м.
168
етаж
Партер от
локация
Оживена улица
Предлагаме ви бизнес помещение в новопостроенна луксозна сграда. Състои се от...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.