За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин на ТОП ЛОКАЦИЯ!!! - Оферта № 37046
159 999 EUR
220 000 EUR
-27%
Площ: 97 м2 (1649.47 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
97
етаж
Партер от 2
локация:
На булевард
Район: Суперцентър
Суперцентър
Характеристика на имота
Описание на имота

Предлагаме ви бизнес помещение с УНИКАЛНА локация в идеалния център на гр. Пловдив. Имотът е с РЕАЛНА площ от 75кв. м. с витрина гледаща към една от най-големите търговски улици в града. Към магазина има прилежащ склад от 10 кв.м. в двора на сградата и таванска стая с площ от 12м2 .Търговският обект е с отлично местоположение, което го прави изключително привлекателен за развитие на широк диапазон от бизнес дейности - фирмен магазин, аптека, представителство и др.Активният човекопоток, удобната транспортна достъпност и големите витрини са гарантирано улеснение за клиенти и персонал, както и възможност за атрактивна фасадна реклама на вашия бизнес.Магазинът гарантира една чудесна инвестиция или успешното функциониране на вашият бизнес! Приложената снимка към офертата е шаблонна.

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.