За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Магазин на булевард - Оферта № 61979
1 380 EUR
Площ: 115 м2 (12 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
115
етаж
Партер от 8
локация:
На булевард
Район: Широк Център-Изток
Широк Център-Изток
Характеристика на имота
Витрина
Възможност за кредит
Нов
Кабинет
WC
склад
окабеляване
Разсрочено плащане
Описание на имота

БЕЗ КОМИСИОННА!!! Предлагаме ви магазин за под наем с голяма стъклена витрина на булевард в новоизграден луксозен жилищен комплекс с модерна визия. Обектът е подходящ за всякакъв вид търговска дейност с лицева витрина към главен и оживен булевард с възможност за светеща реклама. Разположен е на едно ниво - партерно и се състои от търговска зала с височина 4.30м. и санитарен възел с предверие. Поради доброто разположение на имота има възможност за преграждане и преустройство спрямо нуждите на клиента. Предвид големия човекопоток, видимостта от оживен булевард и близостта до множество учреждения имотът е подходящ за всякакъв тип търговска дейност- магазин, салон за красота, кабинет, офис представителство и други!!! Има възможност за закупуване на паркомясто пред помещението!!! Възможност за закупуване чрез Банков Кредит, на изключително изгодни условия за клиенти на Агенцията !!! Обявената цената е без ДДС!!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.