За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Медицински кабинет - Оферта № 52050
40 000 EUR
Площ: 50 м2 (800 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
50
етаж
1 от 9
локация:
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: Младежки хълм
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
вода
Възможност за кредит
Нов
Офис
охрана
теракот
Кабинет
WC
Трифазен ток
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Рарзсрочено плащане
Описание на имота

Кондор предлага луксозна сграда на булевард! Имаме удоволствието да Ви представим разнообразие на търговски площи с разпределения съобразени с високите критерии на купувачите, помещения в новострояща се модерна сграда с лице към булевард на първи висок етаж в близост до медицински центрове, болници и лаборатории. Разполага с десет броя лекарски кабинети, рецепция, чакалня, складове и санитарни зони. Кабинетите биха могли да предлагат лечение във всички сфери на медицинската дейност, като кабинетите са с площ от 50 кв.м до 300 кв.м. Има възможност да се направи обединение в зависимост от предпочитаната квадратура на клиента. Перфектно предложение за Вашия бизнес!  

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.