За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Медицински център !!! - Оферта № 52049
640 000 EUR
Площ: 320 м2 (2000 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
320
етаж
Партер от 9
локация:
Район: Широк Център-Запад
Подрайон: Младежки хълм
Широк Център-Запад
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
вода
Възможност за кредит
Нов
Офис
охрана
теракот
стая за почивка
Кабинет
WC
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

Топ локация !! На булевард!! Имаме удоволствието да Ви представим помещение в новострояща се модерна сграда с лице към булевард на партерно ниво в близост до болници, медицински център и лаборатории. Перфектно обособено и одобрено с предназначение за дентален или медицински център. Помещението е разположено изцяло на едно ниво, с обща площ 320 кв.м., с възможност за обединяване на още площи. Състои се от: - едно голямо помещение с възможност за преграждане на няколко светли части, чакалня със санитарен възел, стая за почивка, два асансьора, които са с топла връзка с подземно ниво!!! Кабинетите биха могли да предлагат лечение във всички сфери на медицинската дейност. ЗА СТРОИТЕЛЯ: Дългогодишен опит натрупан в сферата на строителството, множество красиви сгради. ЕКСТРИ: Голям подземен паркинг с топла връзка към сградата -свободни единични и двойни паркоместа и гаражи. За сериозни клиенти- ОТСТЪПКИ! Съдействие за кредит от водещи банки с преференциални условия за клиенти на КОНДОР. СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВАШИЯТ БИЗНЕС !!! Посочените снимки са примерен 3D проект !!!

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.