За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Резиденция в Стария град! - Оферта № 53165
690 000 EUR
Площ: 786 м2 (877.86 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
786
етаж
Партер
локация:
Оживена улица
Район: Център-Изток
Подрайон: Стария град
Център-Изток
Характеристика на имота
След ОР
паркинг
PVC дограма
Гранитогрес
вода
Климатик
Възможност за кредит
Самостоятелна сграда
Лукс
Нов
стая за почивка
Кабинет
WC
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

ТОП ЛОКАЦИЯ !!! В СЪРЦЕТО НА ГРАД ПЛОВДИВ !!! Кондор Недвижими Имоти има удоволствието да ви предложи страхотен имот с невероятна локация !!! Великолепие от архитектура и дърворезба !!! Имотът се състои от три напълно самостоятелни сгради с обща застроена площ от 363м2 застроени в собствен парцел с площ от 786м2 !!! Резиденцията е обособена на няколко отделни къта, като най-малката сграда е за персонал, в нея е позиционирана рецепция със склад и апартамент за служители ! Втората сграда може да бъде изцяло за нощуване, а в третата сграда е разположен напълно оборудван ресторант с професионална кухня голяма градина с две страхотни панорамни тераси !!! В Югозападната част на парцела, е разположена сцена за различни видове мероприятия, на нейното място има готов и одобрен проект със строително разрешение, ресторант с хотелска част около 25 стаи !!! Имот с изключителен потенциал подходящ за развитието на вашият бъдещ или настоящ бизнес ! 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.