За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички
Tърговскa и складова логистична база !!! - Оферта № 53601
2 450 000 EUR
Площ: 14500 м2 (168.97 EUR/м2 )
вид
Бизнес имот
кв.м.:
14500
етаж
Партер
локация:
На булевард
Район: Северна инд. зона
Подрайон: Пазарджишко шосе
Северна инд. зона
Характеристика на имота
Витрина
паркинг
PVC дограма
вода
Климатик
Възможност за кредит
Самостоятелна сграда
Лукс
Нов
Офис
охрана
Ламинат
стая за почивка
Кабинет
WC
Трифазен ток
рампа
телефон
склад
СОТ
окабеляване
Описание на имота

ТОП ЛОКАЦИЯ !!! ГЛАВЕН БУЛЕВАРД !!! Предлагаме на вашето внимание логистична база разположена в парцел с площ от 14500м2 !!! В парцела е застроен нова сграда- 4300м2 състояща се от магазини, складове, административна част-2-ри етаж, санитарни възли с общо РЗП от 4980м2  озеленяване-1940м2 !!! Задната част на имота са позиционирани няколко клетки за зареждане с директен тир достъп !!! Обекта разполага със собствен трафопост !!! ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕНО ДДС !!! Приложената снимка е примерна !!! 

Изпратете запитване / заявете оглед или оставете параметри на вашето търсене
Подобни оферти (общо 1 оферти):
В случай на спешност, извън работно време, моля обадете се на мобилните ни телефони. Ако желаете да посетите офиса ни, моля свържете се с нас предварително, за да уговорите среща.