Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Категория

Покупката на жилище с банков кредит е сериозна стъпка в живота на всеки от нас и ни обвързва за доста дълъг период . През този период Вие плащате такси управление, лихви, застраховки, които към края на периода могат да бъдат доста голяма сума. Но винаги възникавт въпроси отностно всички процедури по отпускането на кредита, както и таксите които човек не може да изчисли – лихвени проценти (фиксирани, плаващи, фиксирани само за определен период), такса за обслужване (еднократна фиксирана, еднократна като процент от кредита, годишни, месечни).

Предварителният договор, капарото по него и срока за плащане също са пряко свързани с получаването на кредита.

Ние от Агенция Кондор ще Ви съдействаме отностно необходимата документация за кредит изисквана от кредитоискателя и продавача на имота.

За да осигурим максимално добро обслужване на своите клиенти ние работим с водещи банки, с което можем да Ви осигурим директна среща с кредитен консултант в нашия офис, който ще Ви помогне да направите правилния избор - оптимално решение за вашите нужди и възможности.

 

За покупка на неждвижим имот с ипотечен кредит, моля разгледайте условията,които предлагат банките с които агенция КОНДОР работи:

http://ubb.bg/bg-BG/Calculators/MortageCalc/264

http://www.fibank.bg/retail

http://www.postbank.bg/TransformationService.asmx/XHTML?lang=bg-BG&scrMode=&strXML=%2Fbg-BG%2FIndividuals%2F03Loans%2FLoanWizard&scrType=2&LoanType=3

http://www.ccb.bg/bg/calculators

http://www.sgeb.bg/bg/housing-loan-for-purchase-of-property-individuals.html

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Individual_Clients/Mortgage_Loans/Mortgage_loan_First_home/Description/index.htm

Още публикации от блогът


ПРОМОЦИЯ по Жилищни и ипотечни кредити!

Категория:

  до 29 май 2015 г. включително В собствения дом спомените остават ПРОМОЦИЯ По-ниски лихви за кредити в лева и евро Променлив лихвен процент (6-мес. Sofibor/Euribor + надбавка) С нашите жилищни и ипотечни кредити в лева и евро Вие можете: Да закупите или построите...

Още...

Нова услуга „Личен брокер“

Категория:

Изборът на подходящ брокер е особено важен за успеха на желаната от Вас сделка. Какво е предимството да притежавате личен брокер? Вие пестите пари, като плащате само 1% комисонна при ползване на тази вип услуга и не губите ценното си време тъй като нашите специалисти ще...

Още...

Комисионна с падащи цени

Категория:

Изключително динамичния пазар на недвижими имоти в града предлага възможност да закупите имот на ниска цена и сега е момента да придобиете изгодно имот в Пловдив. Нашият екип ви предлага следната уникална услуга - комисионна с падащи цени. Какво означава...

Още...

ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!