Нова услуга „Личен брокер“

Категория

Изборът на подходящ брокер е особено важен за успеха на желаната от Вас сделка.

Какво е предимството да притежавате личен брокер? Вие пестите пари, като плащате само 1% комисонна при ползване на тази вип услуга и не губите ценното си време тъй като нашите специалисти ще работят за постигане на Вашите цели в срок от 30 дни.

Нашият екип искренно вярва, че предлагайки тази услуга всеки реално търсещ клиент ще се възползва от възможността да плати предварително само 1 % комисионна както и да бъде ежедневно запознаван с най-актуалните оферти постъпващи на пазара за недвижими имоти, само от един човек-личния си брокер.

Какво печелите от това, че контактувате само чрез личния си брокер?

-получавате на посочен от вас имейл оферти предварително обсъдени и подбрани според вашия критерии с достатъчно снимков материал и скици; -избягвате ходенето с различни агенции и възможността да бъдат дублирани огледи на едни и същи имоти и получаването на невярна информация; -личния ви брокер ще се съобрази с удобното за вас време за предварително уточнените огледи; -Ежедневно запознаване с всяка нова оферта постъпила на пазара, подходяща за вас; -детайлно проучване на документите съпътстващи нотариалното прехвърляне на избрания от вас имот

Като резултат от дългогодишният ни опит в сферата на недвижимите имоти , ние разполагаме с добре подготвени и обучени консултанти, специалицирани в обслужването на сделки от всички сегменти.

В днешното забързано ежедневие при засилената и нелоялна конкуренция сътрудничеството само с един личен брокер, който да работи за вас е едни огромен плюс. За нас ще бъде чест, консултант от нашия екип да бъде вашият личен брокер.

Още публикации от блогът


ПРОМОЦИЯ по Жилищни и ипотечни кредити!

Категория:

  до 29 май 2015 г. включително В собствения дом спомените остават ПРОМОЦИЯ По-ниски лихви за кредити в лева и евро Променлив лихвен процент (6-мес. Sofibor/Euribor + надбавка) С нашите жилищни и ипотечни кредити в лева и евро Вие можете: Да закупите или построите...

Още...

Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Категория:

Покупката на жилище с банков кредит е сериозна стъпка в живота на всеки от нас и ни обвързва за доста дълъг период . През този период Вие плащате такси управление, лихви, застраховки, които към края на периода могат да бъдат доста голяма сума. Но винаги възникавт въпроси...

Още...

Комисионна с падащи цени

Категория:

Изключително динамичния пазар на недвижими имоти в града предлага възможност да закупите имот на ниска цена и сега е момента да придобиете изгодно имот в Пловдив. Нашият екип ви предлага следната уникална услуга - комисионна с падащи цени. Какво означава...

Още...

ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!