Комисионна с падащи цени

Категория

Изключително динамичния пазар на недвижими имоти в града предлага възможност да закупите имот на ниска цена и сега е момента да придобиете изгодно имот в Пловдив.

Нашият екип ви предлага следната уникална услуга - комисионна с падащи цени.

Какво означава това?

След предварително и детайлно оформяне на вашето търсене Вие имате уникалната възможност да разгледате всички предлагани имоти (с приложени актуални снимки и скици) в града на едно място – в нашия офис,след което да се организират огледи на подбраните от вас оферти.

-при покупка до 5 огледа, заплащате само 1 % комисионна

-при покупка до 8 огледа -заплащате 1,5 % комисонна

- при покупка над 8 огледа – заплащате 2 % комисионна

 

Нашият екип искренно вярва, че предлагайки тази услуга всеки реално търсещ клиент ще се възползва от възможността да плати предварително само 1 % комисионна както и да бъде ежедневно запознаван с най-актуалните оферти постъпващи на пазара за недвижими имоти, само от един човек-личния си брокер.

Доверете се на нашият екип и той ще работи усърдно за постигането на нашата обща цел-намирането на вашият нов дом.

Промоцията е валидна за нови клиенти,заявили избраните от тях условия по процент комисионна в деня на подписване на договор за посредничество при покупка на недвижим имот, с представител на агенцията.

Още публикации от блогът


ПРОМОЦИЯ по Жилищни и ипотечни кредити!

Категория:

  до 29 май 2015 г. включително В собствения дом спомените остават ПРОМОЦИЯ По-ниски лихви за кредити в лева и евро Променлив лихвен процент (6-мес. Sofibor/Euribor + надбавка) С нашите жилищни и ипотечни кредити в лева и евро Вие можете: Да закупите или построите...

Още...

Съдействие за осигуряване на жилищен кредит

Категория:

Покупката на жилище с банков кредит е сериозна стъпка в живота на всеки от нас и ни обвързва за доста дълъг период . През този период Вие плащате такси управление, лихви, застраховки, които към края на периода могат да бъдат доста голяма сума. Но винаги възникавт въпроси...

Още...

Нова услуга „Личен брокер“

Категория:

Изборът на подходящ брокер е особено важен за успеха на желаната от Вас сделка. Какво е предимството да притежавате личен брокер? Вие пестите пари, като плащате само 1% комисонна при ползване на тази вип услуга и не губите ценното си време тъй като нашите специалисти ще...

Още...

ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!