За да функционира страницата правилно, тя използва "бисквитки", както и инструменти за анализ, част от които съдържат Ваши лични данни. Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година - GDPR) Вие имате възможност да решите какви данни може да споделите с нас. Използвайте формата долу, за да дадете съгласие за данните, които споделяте с нас За повече информация
Настройки Потвърждавам всички

Попаднали сте на имот, който или не съществува в нашата база данни или е деактивиран.

Тези оферти може да Ви допаднат

гр. Пловдив
Център-Изток , Градска градина
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
38
етаж
Партер от
локация
Оживена улица
Предлагаме на вашето внимание офис помещение разположено в централната градска...
гр. Пловдив
Център-Изток , Бирена Фабрика
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
51
етаж
Партер от
локация
Вътрешен
Предлагаме ви офис в нова кооперация с РЕАЛНА ПЛОЩ- 51 кв.м на комуникативно място...
гр. Пловдив
Център-Изток , Военна Болница
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
38
етаж
4 от
локация
На булевард
Предлагаме ви светъл и приятен офис в административна сграда с охрана,...
гр. Пловдив
Център-Изток , Водна палата
Офис
вид
Бизнес имот
кв.м.
37
етаж
Партер от
локация
}
Предлагам ви офис в Центъра на града близо до Водната палата със следното...
ПРЕПОРЪЧАНО
ОТ НАС!
Брокерите, работещи в Кондор Недвижими Имоти, могат да Ви предложат уникални и нови оферти, на преференциални или намалени цени, които отговарят на Вашите изисквания. Фирмата ни работи с изявени строители, доказали се в годините с качеството на сградите си! Вижте списък с препоръчаните от нас оферти тук!
ЛУКС
ИМОТИ!
Усетете магията на луксозния имот който ще намерите в тази рубрика, оставете на децата си красиво наследство, нека те растат в лукс и комфорт защото винаги красивото е оценено. Тук ще намерите и бизнес имоти от които лъха не само лукс а стабилност и просперитет. Осигурете на Вашия бизнес шанса за едно ново и успешно начало.
инвестиционни
оферти!
Опитът, натрупан от нашите консултанти, ще Ви помогне в намирането на перфектният за Вас инвестиционен имот, отговарящ на бизнес плановете Ви. Контактите, които имаме с фиансовите институции, могат да Ви помогнат да направите нов бизнес или да разширите съществуващия си, както и да намерите изгоден вариант да инвестирате средствата си.